Wim en Wendy, moderatoren positief contact

Wim en Wendy, onze moderatoren van positief contact

Wim, vrijwilliger Sensoa Positief

Ik ben Wim en moderator op het online forum voor mensen met hiv. Daarnaast breng ik mijn getuigenis aan organisaties en groepen.

Relativeren 

In mijn vrije tijd ben ik ben gebeten door het muziek- en theatervirus. Daardoor kan ik de vraagstukken van het leven, tja in het theater is drama nooit veraf, waarmee ik als sociaal assistent alle dagen te maken krijg relativeren.

Goed gevoel

Dat sociaal assistent-zijn is 1 van de redenen waarom ik vrijwilliger ben geworden. In de eerste plaats geeft het vrijwilligerswerk me gewoon een goed gevoel. Gek doen doet geen pijn en als je samen gek kan doen wordt het tegelijk een gezellige bende!

Kracht van mijn verhaal

Er is niets zo mooi als het moment waarop je een Facebook-berichtje krijgt van iemand die zegt: waaw, goed dat je dit doet. Het maakt me steeds weer vrolijk te weten dat er ergens iemand is die mijn verhalen leest, mijn getuigenis hoort en denkt... dat kan ik ook.

 

Wendy, vrijwilliger Sensoa Positief

"Geen betere motivatie dan te horen ‘dank je wel voor je verhaal, het laat me zien dat alles voor mij nog mogelijk is'."

Ik ben Wendy en vrijwilliger bij Sensoa. Ik ben moderator op het online platform positief contact.

Eigen ervaring

Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik uit mijn eigen ervaringen wist ik hoe belangrijk het is om je verhaal te kunnen delen, je ei kwijt te kunnen of je zorgen en twijfels kenbaar te kunnen maken.

Praten over hiv

Niet iedereen heeft een vangnet en zeker niet iedereen kan -of wil- openlijk praten over een onderwerp zoals het hebben van hiv.  Een onderwerp dat tot op de dag van vandaag toch nog steeds een beladen thema is.

Toen Sensoa voorstelde om mee te werken aan een online platform, heb ik geen seconde getwijfeld om mee mijn schouders onder dit initiatief te zetten.

Een dank je wel

Er bestaat geen betere motivatie dan te horen ‘dank je wel voor je verhaal, het laat me zien dat alles voor mij nog mogelijk is’ 

Moderator

de nieuwjaarsreceptie, even anders

Vrijdagavond 19u.

Ik zit klaar voor mijn PC met mijn flesje Pere de Moncada (cava, rosé, of course) en mijn potje doritos. Tijd voor de nieuwjaarsreceptie van Sensoa Positief en de jaarlijkse speeches om terug te kijken op 2020 en vooruit…

Lees meer
Reacties: 0