Dag iedereen,

Lang geleden dat ik hier zelf nog eens een blogbericht heb gedeeld. Aanstaande zaterdag organiseren onze Noorderburen een activiteit naar mensen met hiv. Een activiteit die reeds verschillende jaren, honderden mensen die leven met hiv en omgeving samenbrengt. Vorig jaar moesten ze dit event laten doorgaan online wegens Corona en dit jaar is dat niet anders. We zijn dus niet de enige die activiteiten moeten uitstellen of mensen op een andere manier moeten samenbrengen en bereiken.

Ik ben al meerdere keren naar het event in Amsterdam geweest. Vorig jaar heb ik het ook online gevolgd. En ja, ondanks dat ik een mensenmens ben en graag live mensen ontmoet. Was ik toch blij me voor de online editie te hebben ingeschreven. Het was voorbij voor ik het wist en ook al was het niet live, ik voelde toch een vorm van verbinding.

Dus heb je zaterdag geen plannen en wil je van uit je huiskamer in contact zijn met vele andere mensen met hiv, omgeving en ja ook profesionelen die werken rond hiv. Schrijf je dan zeker in. Bekijk de pagina en dan kan jij je inschrijven via de link.

En ja, wij hebben deze avond ook ons Webinar, waar meer dan 100 mensen zijn voor ingeschreven.

The Power of Love 2021

Heel veel groeten,

Patrick

Mail mij wanneer iemand reageert –

Sensoa Positief

Je moet lid zijn van Positief Contact, lotgenotencontact voor mensen met hiv om reacties toe te voegen!

Word lid van Positief Contact, lotgenotencontact voor mensen met hiv

ongelijk behandeld of uitgesloten door hiv?

Meld  het aan Sensoa Positief